VÄXEL: 040-49 16 10

ÖPPETTIDER: MÅN-TORS 08.15-16.30, FRE 08.15-16.00, LUNCHSTÄNGT 12.00-13.00

Hur mår dina medarbetare?

En hälsokontroll ökar medvetenheten kring vad hälsa är för den enskilda medarbetaren och ger en hälsostatus på företagets anställda.

Regelbundna hälsokontroller på företaget ger en bra vägledning på hur dina medarbetare mår och vilka åtgärder som kan vara aktuella för att förebygga ohälsa.

Vid en hälsokontroll behandlas alla uppgifter konfidentiellt. Om tillräckligt antal personer på samma företag testas kan en samlad statistik redovisas för återkoppling med förslag på åtgärder.

En hälsokontroll innehåller tre basmoment:

  • Hälsoformulär
  • Provtagningar och mätningar
  • Hälsosamtal med direkt återkoppling av det aktuella hälsoläget

Hälsokontrollen kan utökas med en rad prover t.ex. EKG och prostataprover.
För en del verksamheter kan det dessutom vara bra att komplettera hälsokontrollen med ergonomigenomgång, som rekommenderas speciellt för kontorsarbetande, eller screening, som rekommenderas för personal som handhar vibrerande verktyg.

Läs mer om screening

Bokning och information

Under Mina sidor kan du läsa mer om våra hälsokontroller BAS och STANDARD samt göra din bokning. Har du ytterligare frågor eller vill ha en skräddarsydd lösning anpassad för din verksamhet, kontakta din företagssköterska eller ring oss på 040-49 16 10.

Teckna Öresundshälsans Företagsavtal

Med vårt företagsavtal får ditt företag tillgång till både friskvård och lättillgänglig sjukvård. Ni som företag får en egen tillägnad företagssköterska.

Låt oss berätta mer om vårt förmånliga företagsavtal! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig

Öresundshälsan

Vill du veta mer om vårt företagsavtal?