VÄXEL: 040-49 16 10

ÖPPETTIDER: MÅN-TORS 08.15-16.30, FRE 08.15-16.00, LUNCHSTÄNGT 12.00-13.00

Vad betyder hälsa för dig och dina medarbetare?

Hälsoprofilen, enligt Stråkenshusmodellen, är ett utmärkt hjälpmedel när det gäller att öka medvetenheten kring vad hälsa är för den enskilda medarbetaren.

Hälsoprofilen ger en bra analys på vad dina enskilda medarbetare har för behov och möjlighet till livsstilsförändring som en del i ditt företags hälsoarbete. Vid en hälsoprofil behandlas alla uppgifter konfidentiellt. Om tillräckligt antal personer på samma företag testas, kan en samlad statistik redovisas för återkoppling med förslag på åtgärder.

Vår hälsoprofil består av fyra moment:

  • Hälsoformulär
  • Provtagningar och mätningar
  • Konditionstest (cykling i lätt uppförsbacke)
  • Hälsosamtal med direkt återkoppling på det aktuella hälsoläget.

Hälsoprofilen kan kombineras med andra friskvårdsaktiviteter som t.ex. inspirationsföreläsningar kring kost och motion, utbildning i stresshantering och olika typer av prova-på aktiviteter. Vi utarbetar gärna ett unikt paket för ditt företag där vi tillsammans sätter ett gemensamma mål.

Läs mer om våra Utbildningar och kurser

Bokning och information

Under Mina sidor kan du läsa mer om Hälsoprofilen samt göra din bokning. Har du ytterligare frågor eller önskar en skräddarsydd lösning, kontakta din företagssköterska eller ring vår reception på 040-49 16 10.

Teckna Öresundshälsans Företagsavtal

Med vårt företagsavtal får ditt företag tillgång till både friskvård och lättillgänglig sjukvård. Ni som företag får en egen tillägnad företagssköterska.

Låt oss berätta mer om vårt förmånliga företagsavtal! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig

Öresundshälsan

Vill du veta mer om vårt företagsavtal?