VÄXEL: 040-49 16 10

ÖPPETTIDER: MÅN-TORS 08.15-16.30, FRE 08.15-16.00, LUNCHSTÄNGT 12.00-13.00

Kära kunder!

Nu är sommaren halvvägs och semestrarna har börjat komma igång runt om hos våra samarbetspartners/kunder. Denna vår och försommaren har kommit att gå till historien då vi inte har haft så mycket sol som detta år sedan 1942 (sägs det)! Jag tänkte ta tillfället i akt och berätta om vad som har hänt och vad som är på gång då även vi har haft ett ordentligt högtryck hos oss!

Under våren har arbetet med att dels ha frukostmöten som har varit välbesökta och uppskattade. Intressanta och aktuella ämnen som har tagits upp är ex GDPRs och missbruk och under hösten så har vi spännande ny tjänst som skall presenteras både för vad gäller sömnproblem och hur man effektivt kan få hjälp med sjukanmälningar och uppstart av REHAB. Vår ambition är att förbereda er så att ni lugnt kan öppna dörren om arbetsmiljöverket knackar på dörren!

Vi är stolta att kunna berätta för er att ni ha blivit 1000 fler anslutna till Nya ÖH under senaste året och att antalet är i stigande. Vi har enbart tappat ett fåtal företag pga. nationella uppköp vilket vi ser som ett bra betyg och vi fortsätter att arbeta vidare för att bli ännu bättre!

Vi jobbar och söker ständigt efter nya produkter och tjänster som gör att vi och därigenom även ni kan ligga i framkant för att hjälpa era medarbetare. Den senaste produkten heter First Beat och är en spännande finsk tjänst som hjälper oss att, via hjärtats rytm, påvisa om stressen är så påtaglig att det märks fysiskt! First Beat omnämns nu i alla facktidningar som en rekommenderad produkt och det känns därför bra att vi redan har den aktiverad i våra tjänster till er. Vi har därför, med i detta utskick, inte bara ett bra erbjudande för First Beat utan även som ett paket behandling av stress via vår leverantör Ny insikt, Christel Lilja, med ett mycket uppskattat program inom mindfulness. I paketet görs en mätning före kursen och därefter även efteråt varpå man kan se vilken framgång som man har gjort!

Spännande!

Ha nu en riktigt underbar sommar och ladda era batterier till max varpå vi ses igen under sensommaren/hösten för nya spännande utmaningar med framgång!

Bästa hälsningar

Lars-Eric Bröddén, VD

 

Öresundshälsan

Vill du veta mer om vårt företagsavtal?