VIKTIG INFORMATION TILL VÅRA KUNDER! - Öresundshälsan

VIKTIG INFORMATION TILL VÅRA KUNDER!

Hej alla!

Först av allt, allt är lugnt, allt är som vanligt!

Det har framkommit oro från våra kunder att de inte skulle ha kvar sina samarbetsavtal med vår företagshälsovård på grund av den plötsliga nedstängning, som skedde för en dryg vecka sedan, av de gamla bolagen i koncernen. Vi har därför förstått att det utskick som skedde i somras, till er alla kunder, inte har kommit fram.  Vi vill därför nu ge informationen till er igen men det kommer även att gå ut en information brevledes i närmsta veckan.

Efter ägarbytet som skedde 2015 så har det stegvis framkommit saker ifrån historien som gjorde att vi, de nya ägarna, såg det som den enda rimliga åtgärden att starta upp en ny koncern vilket gjordes redan i december 2016. Efter detta har vi stegvis under året 2017 flyttat över verksamheten i från den gamla koncernen till den nya. Allt för att säkra er en trygg och bra företagshälsovård!

Avtalen som fanns med den gamla koncernen fördes över under våren och alla nya avtal registrerades i den nya koncernen.

Under sommaren utgick ett meddelande/utskick, med mitt sommarbrev till er, om att överföringen skett och att allt skulle rulla på som vanligt med samma förutsättningar för er såsom det alltid har varit. Det verkar som att detta utskick inte har nått ut till alla vilket vi nu beklagar!

Ni är således alla fortsatt hjärtligt välkomna till oss för råd och stöd inom Företagshälsovård  till Nya Öresundshälsans Företagshälsovård AB och när det gäller sjukvårdsfrågor så tar vi på kliniken ÖRESUNDSLÄKARNA hand om er precis som det har gjorts tidigare via Derbykliniken.

Vi tar tacksamt emot frågor och tveka inte att höra av er och vi vill alla passa på att önska er en RIKTIGT GOD JUL!

Bästa hälsningar

Lars-Eric Bröddén

VD, Nya Öresundshälsans Företagshälsa AB