LEDARSKAP & PERSONAL

Ledarskapsutbildning

Ledarskapet på olika nivåer innebär olika utmaningar. Som högsta chef har du yttersta ansvar för allt i en organisation och många känner sig ganska ensamma i den rollen. Som mellanchef känner sig många komma i kläm mellan medarbetare och högsta ledningen.

Vi erbjuder skräddarsydda ledarskapsutbildningar för företag där vi fokuserar på att ge deltagarna de verktyg och stöd som behövs i det dagliga arbetet som chef.

Utbildning i konstruktiv konfliktlösning

Konflikter existerar i alla sammanhang där människor existerar, såväl även på arbetsplatsen. Konflikter är inte heller farliga i sig, men kan vara negativa för alla inblandade eller en startpunkt för nytänkande och utveckling. Som medarbetare och ledare behöver vi därför kunskap och förståelse för hur vi skall hantera dessa situationer som ofta upplevs som svåra, för att de inte skall bli skadliga.

Kursen syftar till att ge kunskap i hur vi på alla plan i en organisation kan skapa förutsättningar för att identifiera och hantera konflikter.

DELA DIREKT TILL SOCIALA MEDIER

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

KOM IGÅNG MED FRAMTIDENS FÖRETAGSHÄLSOVÅRD

Vi erbjuder framtidens företagshälsa. Ett komplett koncept för hälsa-, arbetsmiljö- och sjukvård där vi tillsammans med er skapar en sund arbetsplats med välmående medarbetare.

Öresundshälsan  är en registrerad vårdgivare som står under inspektionen för vård och omsorgs (IVO) tillsyn. 

ÖPPETTIDER

Dagen innan: Julafton, Nyårsafton, Midsommarafton – håller verksamheten öppet till kl. 12.00

KONTAKT

VI ANVÄNDER COOKIES

Genom att använda vår webbsida godkänner du att vi använder oss av cookies. Läs mer